Szalajka Liget Hotel

Információk az árakhoz

  • Az árak magyar forintban értendőek, szobára és az ajánlatban szereplő éjszakaszámra vonatkoznak.
  • A szállodai alapár (Rack Rate ár) nem tartalmaz semmilyen étkezést: tehát sem reggelit, sem pedig vacsorát. A kedvezményes – egyes időszakokra vonatkozó – szállodai csomagajánlatok amennyiben magában foglalják a reggelit és a félpanziós étkezést (vacsora), azt a csomag tartalmi leírása minden esetben külön jelöli.
    Reggeli 07.30 - 10.00: reggeli meleg- és hideg ételek, valamint reggeli meleg- és hideg italok, például: tojásételek, virslik, kolbászfélék, hidegtálak, sütemények, gabonapelyhek, müzlik, dzsemek, stb. svédasztalos rendszerben; valamint reggeli kávé, tea, tej és gyümölcslevek.
    Félpanziós vacsora 18.00-21.00: 20 fő fölötti vendéglétszám esetén büfé jelleggel biztosított étkezés, míg ez alatti létszám esetén félpanziós étlapról vehető igénybe minden este 18.00 és 21.00 óra között. A svédasztalon minimum kétféle leves, háromféle főétel, különböző köretekkel, kétféle desszert, gyümölcs és salátabár közül lehet választani és korlátlanul az étteremben fogyasztani. Italfogyasztást a félpanzió nem tartalmaz.
  • Az idegenforgalmi adó külön fizetendő, melynek mértéke 18 év felett 2018. évben 400 Ft/fő/éjszaka.

Kiemelt időszakokban külön csomagajánlataink érvényesek >>

Garancia:
Állami ünnepeken, kiemelt szállodai időszakokban, 100 000 Ft értéket meghaladó foglalás, valamint bizonyos programcsomagok, rendezvények esetén szállodánk a rendelés/szobafoglalás megerősítéseként 20% előleget kér – kivéve szilveszteri és a húsvéti időszak, mikor is 40 % az előleg mértéke - kedves Vendégeitől előlegbekérő levél ellenében.
Írásos visszaigazolásunk akkor lép érvénybe, ha az előlegbekérőn feltüntetett befizetési határidőig a kért előleg beérkezik a bankszámlánkra.
Amennyiben a foglalás az érkezést megelőző 24 órán belül történik, a szállodai szolgáltatás teljes díját a helyszínen érkezéskor, a szoba elfoglalása előtt előlegszámla ellenében kérjük kiegyenlíteni.

Lemondási feltételek:
Kötbérmentes lemondást nem kiemelt időszakokban szállodánk az érkezést megelőző 7. napon 16.00 óráig tud elfogadni.
Késedelmes lemondás vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a felszámolandó kötbér mértéke 1 éjszakai, a visszaigazolásban szereplő szobaár.

Ünnepi és kiemelt időszakokban és az érkezést megelőző 21. napig tudjuk a lemondást kötbérmentesen elfogadni. A kötbér mértéke a befizetett előleg összege (20%).
A szilveszteri és a húsvéti időszakban az érkezést megelőző 30. napig tudjuk a lemondást kötbérmentesen elfogadni. A kötbér mértéke a befizetett előleg összege (40%)

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy minden esetben fizetendő azon éjszakák száma, melyet megrendelt, abban az esetben is, ha a szolgáltatásokat nem, vagy csak részben veszi igénybe.

Gyerekkedvezmény:

  • 4 éves korig térítésmentes a szállás és étkezés
  • 4 éves kortól pótágyon történő elhelyezés esetén a csomagárak alapján
  • 4-12 éves korig nem pótágyon történő (azaz 1 felnőtt mellett egy gyermek alszik főágyon) elhelyezés esetén 50 % engedmény a szállás és az étkezés árából.

          Állatbarát szálloda vagyunk >>

Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak ajánlatkérés
Téli akció a Szalajka völgyben
Aktív hétvégék

Fedezze fel az aktív pihenés csodáját párjával, családjával Szilvásváradon 2 éjszakán át akár már 24 000Ft/fő áron!

Bővebben

 
Téli feltöltődés
Téli feltöltődés

Kivételes akció a Magyar Turisztikai Ügynökség és szállodánk összefogásával: 3 éjszaka már 31500Ft/fő áron.

Bővebben

 
Húsvéti szállás ajánlat
Húsvét a hegyekben

Nyugodt családi pihenés és húsvéti szórakoztató programok az egész családnak!

Bővebben

 
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.