Szalajka Liget Hotel

Félnapos csapatépítés Eger mellett (10-130 főig)

Az alábbiakban bemutatunk Önnek gazdag programválasztékunkból egy rövid ízelítőt. Ezek a programok jól beváltak, évek óta szervezzük cégek, egyéb csoportok számára.
A programok félnaposak, vagyis tökéletes időtöltést nyújtanak azok számára is, akik Eger meglátogatása mellett olyan Eger melletti programot keresnek, melyeknek nemcsak az idegenforgalmilag igen látogatott városhoz kapcsolódnak, de az azt körülvevő csodálatos Bükki Nemzeti Parkhoz is. Szilvásvárad Egertől mindössze 22 km-re fekszik.
Ezek a programok természetesen kombinálhatók, igény szerint akár össze is vonhatók. Esetleges rossz idő esetére is vannak alternatíváink. Mint a kínálatból látja, elsősorban aktív programokat ajánlunk, de a csomagjaink között olyanok is vannak, melyeket az íróasztaltól felállók is bátran kipróbálhat.

Csapatépítő programok Eger környékén

Ízelítő az Eger melletti SZALAJKA LIGET félnapos csapatépítő program kínálatából:

  1. Éjszakai fürdőzés a Ligetben – szállodánk wellness részlege a nyitva tartási időn felül, azaz este 20 órától, hosszabbítható, zártkörűen társaságok, csoportok részére.

  2. Lovas kocsikázás méneslátogatással, idegenvezetéssel egybekötve – a program egy másfél órás időtartamot vesz igénybe, melynek keretén belül a csoportot elutaztatjuk a hoteltől Szilvásvárad utcáin keresztül a szilvásváradi ménesgazdaság területére, ahol a Lipicai lovak megtekintését követően a kocsi múzeum és a Lipicai mén udvar kerül bemutatásra.

  3. Kerékpártúra: márciustól októberig, a hét minden napján, kora reggeltől késő estig tudjuk ezen programunkat biztosítani.

  4. Ajánlunk rövid (1-2 órás) vagy hosszabb, akár egész napos túraútvonalakat a Bükkben.

    Bükk megismerése a cél, egy egész délutánt betöltő túra. A résztvevők részére egy izgalmas kirándulást ígérünk a Szalajka völgyön keresztül egészen a Fátyol vízesésig, majd pedig az Ősember barlangig. A kirándulást végig egy szakavatott erdész - idegenvezető kíséri, aki elmeséli Önöknek a túra alatt, hogy mindaz a szépség, amit ott találhatnak, hogyan is alakult ki. A túra útvonala igény szerint átkerülhet más – más helyszínre is, mint például: barlang túra, szilvásváradi séta – múzeumok látogatása, történelmi ismerkedés.

  5. Esti zenés program – igénynek megfelelően élő zenével, DJ-vel, karaoke partival.

  6. Túravezetővel a tanösvényen vagy Geocaching programmal fel a Kalapati Kilátóba és a kilátóból Monsterrollerekkel (nagy kerekű hegyi rollerek) le a völgybe.

  7. Kisvonat bérlés – programjához illeszkedve, csak Önöknek indul a "Gőzös"

  8. Bobozás – szállodától 10 perc séta egy repülés élményért.Kérje ajánlatunkat csapatéíptő tréningjére
Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak ajánlatkérés
Téli akció a Szalajka völgyben
Aktív hétvégék

Fedezze fel az aktív pihenés csodáját párjával, családjával Szilvásváradon 2 éjszakán át akár már 24 000Ft/fő áron!

Bővebben

 
Téli feltöltődés
Téli feltöltődés

Kivételes akció a Magyar Turisztikai Ügynökség és szállodánk összefogásával: 3 éjszaka már 31500Ft/fő áron.

Bővebben

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.