Szalajka Liget Hotel

A szálloda szobái

I. emelet

Kétágyas, erkélyes szoba az I. emeleten
Kétágyas, erkélyes szoba Szalajka Liget Hotel

6 db 2 ágyas erdőre (északi oldal) illetve 8 db völgyre néző (déli oldal) szoba, - ebből 1 db mozgáskorlátozottaknak kialakítva, mely jelenti, hogy, nagyobbak az ajtók, akadálymentes és a fürdőszobában fürdőkád, zuhanytálca és kabin nem került kialakításra csak padlóösszefolyó - melyek alapterülete egyenként 24 m2-es és az I. emeleten minden szobához 9 m2-es terasz vagy erkély kapcsolódik. A szobák légkondicionáltak. Az alábbi eszközökkel és berendezésekkel van felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, WIFI, dupla és különálló ágyak, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszobák zuhanykabinosak vagy kádasak, hajszárítókkal felszerelve. Az szobák mindegyike 1 db mobil pótággyal pótágyazható.

Kétágyas, erkély nélküli szoba az I. emeleten

1 db északnyugati tájolású, erkély nélküli szoba, - mely alapterülete 24 m2. A szoba légkondicionált. Az alábbi eszközökkel és berendezésekkel van felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, WIFI, dupla és különálló ágyak, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszoba zuhanykabinos, hajszárítókkal felszerelve. Az szoba nem pótágyazható.

VIP apartman és tárgyalóterem az I. emeleten
VIP apartman tárgyalóterme Szalajka Liget Hotel

80 m2-es alapterületen konyhasarokkal ellátott nappali, ami használható tárgyalóként, kettő hálószoba (franciaágyas és különálló ágyas) valamint önálló részként, ehhez egy 25 m2 terasz kapcsolódik csodálatos panorámával a Szalajka-völgy felé. A nappaliban található kanapé egyben pótágyazási lehetőséget is jelent. Az alábbi eszközökkel és berendezésekkel van felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, WIFI, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszoba masszázskáddal, hajszárítóval került kialakításra. A VIP Apartman ára nem tartalmazza a tárgyalóterem igénybevételét. A VIP Apartmanhoz kapcsolódó (külön bejárattal is) 12 fős tárgyaló igénybevételéhez külön egyeztetés szükséges. A kép a VIP tárgyalótermet mutatja.
II. emelet

Kétágyas, standard szoba a II. emeleten

Kétágyas standard szoba Szalajka Liget Hotel 11 db standard szoba alapterülete egyenként 24 m2, legalább 2 db tetőtéri ablakkal ellátottak. A szobák légkondicionáltak. Az alábbi berendezésekkel felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, WIFI, francia-, duplaágyas és különálló ágyak, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszobák zuhanykabinosak vagy kádasak, hajszárítóval felszerelve. A tetőtéri szobák között rendelkezésre állnak kanapéval (140x200 as) bővíthető szobák is ( 5db) , ahol 2 felnőtt és 2 gyermek (12 éven aluli) vagy 1 felnőtt elhelyezését tudjuk biztosítani.

Ajánlatkérő gomb

Kétágyas, erkélyes szoba a II. emeleten

1 db völgyre néző (déli oldal) szoba, melyek alapterülete 24 m2-es és 9 m2-es erkély kapcsolódik. A szoba légkondicionált. Az alábbi eszközökkel és berendezésekkel van felszerelve: minibár, TV, telefon, rádió, WIFI, dupla ágy, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszoba kádas, hajszárítókkal felszerelve. Az szobák mindegyike 1 db mobil pótággyal pótágyazható.

Családi standard szoba a II. emeleten
Kétlégterű családi szoba Szalajka Liget Hotel

II. emeleten elhelyezett 4 db kétlégterű szoba erkély nélkül, tetőtéri ablakokkal, klímával, melyben egy kényelmes 2 személyes franciaágyas hálórész található. A másik szobában 1- 2 vagy 3 db 140x200as kanapé vagy teljes értékű ágy gyermeknek vagy felnőttnek, 4-6 főig nyújt kényelmes elhelyezést . A szobák egymásból nyílnak. A szobák felszereltsége:1db TV, telefon, rádió, WIFI, éjjeli szekrény, sarokfotel. A fürdőszobák kádasak, hajszárítókkal felszerelve.Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak ajánlatkérés

 

Törzsvendég program

Szalajka Liget Hotel élő webkamera
Téli akció a Szalajka völgyben
Aktív hétvégék

Fedezze fel az aktív pihenés csodáját párjával, családjával Szilvásváradon 2 éjszakán át akár már 24 000Ft/fő áron!

Bővebben

 
Téli feltöltődés
Téli feltöltődés

Kivételes akció a Magyar Turisztikai Ügynökség és szállodánk összefogásával: 3 éjszaka már 31500Ft/fő áron.

Bővebben

 
Húsvéti szállás ajánlat
Húsvét a hegyekben

Nyugodt családi pihenés és húsvéti szórakoztató programok az egész családnak!

Bővebben

 
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.