Szalajka Liget Hotel

Étterem

Étterem, rendezvények

Szállodánk étterme vendégeink minőségi kiszolgálására hivatott, mind környezetében, ételek minőségében, kiszolgálásban. Ehhez adva van, a páratlan panorámával rendelkező éttermünk ahol minden évszakban élvezhetik Szilvásvárad meghitt és letisztult természetét, jó idő esetén akár az étterem teraszáról is. Éttermünk és rendezvény-grill-kemencés teraszunk partik, aktív partnertalálkozók, céges vacsoraestek és családi események részére alkalmas.

Gasztronómiai élményeket elsősorban a hazai ízek világából nyújtanak a szálloda konyhamesterei, felhasználva a Bükkben található értékes alapanyagokat: vadakat, gombákat, gyümölcsöket, fűszernövényeket és nem utolsó sorban a pisztrángot. Ételeink ízvilágában elsősorban a hazai ízek köszönnek vissza, szakképzett konyhamestereink a Bükkben található értékes és friss alapanyagokból dolgoznak, természetesen a szilvásváradi méltán híres pisztráng főszerepet kap, sok más ínycsiklandozó fogás mellett.

Szeretnénk minden étkezést egy élménnyé varázsolni, amihez elmaradhatatlan egy pohár minőségi bor, melyet régiónk fekvésének köszönhetően igen bő választékkal találhat Borlapunkon.

Borlapunkon szereplő borokat csak készletünk erejéig tudjuk ajánlani , kérje felszolgálóink segítségét a megfelelő bor kiválasztásához.

A la carte étlapunk mellett mindennap kedvezményes 2 fogásos menüebéddel várjuk ebédelni vágyó vendégeinket.

A képre kattintva megtekintheti szállodánk részletes étlapját, pisztráng és szarvasgomba specialitásainkat!

Szalajka Liget Hotel étlapja Szalajka Liget Hotel borlapja
Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak ajánlatkérés
Május 01 és rallys hosszú hétvége Szilvásváradon
Május 01. hosszú hétvége

Egy felejthetetlen, és széles programkínálattal gazdagított hosszú hétvégére várjuk Önöket!

Bővebben

 
Iratkozzon fel
Hírlevelünkre!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.